Складські послуги

Дуже важливою частиною логістичної схеми є зберігання продукції на складі. Від якості цієї послуги в кінцевому результаті залежать:

  • збереження й якість товару (його властивості і продажний вигляд);
  • облік і контроль стоків і поставок;
  • дотримання графіку поставки товару кінцевим отримувачам;
  • видаткова частина бюджету, надана для цієї послуги.

У нас немає своїх складських приміщень. Сьогодні немає. Але багато років ми працюємо з партнерами, які спеціалізуються на цьому виді сервісу. Ми знаємо й гарантуємо якість їхніх робіт і готові взяти на себе відповідальність за висококваліфікований сервіс щодо зберігання ваших товарів.

Ми підшукаємо для вас склади, які оптимально відповідають вашим потребам (по площі, умовам зберігання, режиму роботи, переліку додаткових послуг тощо). Для цього варто лише повідомити нам:

-       тип продукції, яку необхідно зберігати;

-       вимоги щодо умов зберігання (якщо є особливі);

-       регулярність поставок товару (яка планується);

-       середній обсяг поставок (в коробках, палетах чи м3).

Ми можемо укласти договір зберігання від свого імені, якщо вам так зручніше.

Якщо у вас, наприклад, виникла ситуація, коли ваші вантажі повинні прибути чи вже прибули, а місця для їхнього розміщення поки немає (магазин недобудований, йдуть ремонтні роботи, в приміщенні знаходиться інший товар тощо), ми допоможемо вам справитися з цим завданням, запропонувавши послуги тимчасового відповідального зберігання ваших товарів. Ваш вантаж приймуть на склад відповідно до кількості місця, доступ при цьому до їхнього вмісту буде закритий, і на момент, коли ви будете готові прийняти ці товари, працівники складу видадуть їх також відповідно до кількості місць. При бажанні, ви особисто можете бути присутніми при прийомі-видачі товару.

Ми організуємо будь-який додатковий сервіс на ваш запит на території складу під час зберігання вантажу чи його дистрибуції.

Довірте ці клопоти нам!

© 2024 . Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.