Сертифікація продукції й виробництва

Сертифікація товару

У нас налагоджені  зв’язки з багатьма сертифікаційними органами, інститутами, лабораторіями й іншими закладами, що видають дозволи. Залежно від запиту клієнта й типу сертифікації, який обере клієнт, ми можемо організувати отримання всіх необхідних документів для наших партнерів.

Якщо мова йде про серійну сертифікацію, то в цьому випадку після надання нам пакету необхідних документів і зразків продукції, отримання сертифікату займе від 3 до 10 робочих днів, залежно від типу продукції й необхідності проведення дослідів на них.

Якщо мова йде про сертифікацію виробництва, то залежно від схеми сертифікації й термінів, на які вони видаватимуться, залежатиме й час підготовки, збору пакету документів й проведення всіх робіт, пов’язаних із сертифікацією: вивчення документації, аудиту, актів обстеження виробництва, отримання зразків, лабораторних дослідів, протоколів випробовувань й видання сертифікатів. До такої схеми краще підготуватися заздалегідь і розраховувати на 3-4 місяці до терміну, коли документи повинні бути видані.

Отримавши ваш запит і почувши ваші побажання, ми будемо намагатися знайти й запропонувати найбільш зручний та оптимальний для Вас спосіб сертифікації.

© 2024 . Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.