Акредитація

Увага, акція!

Первинна акредитація або переакредитація підприємства – лише 600 грн. (з ПДВ)!

  • Ніяких додаткових платежів


Акредитація на митниці

Відповідно до українського законодавства для здійснення зовнішньоекономічної діяльності підприємство повинно стати на облік у зоні діяльності митних органів, в яких зареєстровано дане підприємство. Постановка на облік – це реєстрація суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності в митних органах для здійснення операцій з товарами.

Якщо ваша компанія ще не зареєстрована в митних органах України, ми допоможемо вам це організувати. Ми надамо вам список усіх необхідних для цієї процедури документів і, як тільки отримаємо увесь пакет від вас, перевіривши всі дані і набравши картку акредитації, в коротші терміни зареєструємо ваше підприємство як суб’єкт зовнішньоекономічної діяльності в зоні Київської та Київської Міської митниці ДФС. Зазвичай, процедура займає 1-2 дні, якщо документи зібрані вірно і в митних інспекторів не виникає додаткових запитань. Оскільки ми працюємо в Києві, дана послуга можлива лише для суб’єктів, які зареєстрували свої підприємства в Києві (Київська Міська митниця ДФС) і Київській області (Київська митниця ДФС).

Для постанови на облік осiб, якi здiйснюють операцiї з товарами необхідно подати на розгляд уповноваженим посадовим особам митних органів, в зоні діяльності яких зареєстровано дане підприємство Заяву встановленого зразку. Ця Заява заповнюється брокером у спеціальній програмі.

   

Для підготовки Заяви необхідні наступні відомості:

  • Паспортні дані директора компанії, ІНПП, контактний телефон (скан копії, для ТОВ/ФОП);
  • Паспортні дані осіб, що несуть відповідальність за роботу з митницею (можуть бути лише офіційні співробітники компанії), їх ІПН та контактні телефони (скан копії, для ТОВ/ФОП);
  • Виписку з ЄДРПОУ/Сідоцтво про реєстрацію/взяття на облік/витяг/т.п. (скан копія, для ТОВ/ФОП);
  • Свідоцтво платника ПДВ (скан копія, для ТОВ);
  • Довідка з банку про наявність рахунків (скан копія, для ТОВ);
  • Дані про місце фактичного проживання всіх осіб, що будуть вказані в картці акредитації (якщо не співпадають з паспортними даними)

 

Всі скан копії документів мають бути завірені підписом директора та печаткою організації.

Зазначений перелік є орієнтовним і може змінюватися залежно від громадянства керівника підприємства та митниці, в зоні якої здійснюється акредитація, тощо.

© 2024 . Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.